fulis :)

Idag har jag fuldag. Känner mig inte alls fin, håret är lite läbbigt eftersom jag inte använt min riktiga plattång (hur tusan klarade jag mig utan den juvelen tidigare?!) och trött vilket gör att jag ser lite glåmig ut. Blä!
Till råga på allt träffade jag en granne på stan. En tjej som är några år yngre än mig som jag betraktade som min lillasyster då jag var liten. Hon är så söt och snäll. Det är lite kul för jag tror hon och hennes bror, som är lika gammal som jag, har ungefär samma typ av syskonrelation som jag och min bror har. Man ställer upp och bryr sig om varandra och kommer bra överens. Det är lite mindre skillnad i ålder mellan dem, men de går bra ihop.
På mitt jobb, där vi arbetar med direktmarknadsföring, har det verkligen stannat till sedan igår. I början av veckan var det stressigt eftersom kunder och leverantörer ville avsluta offerter och annat, men nu verkar alla ha lugnat sig för det ringer nästan ingenting.
Snart dags att gå hem för dagen och fira helg! Idag har vi haft riktig fredagsfika eftersom en kollega fyller år. Härlig tårta med choklad och någon slags mousse. Suverän!
Nej, nu vill jag sluta!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits