the hair

Vet att jag tjatat en del om hur jag ska ha håret på nyår. Nu har jag väl någorlunda bestämt mig, måste bara testa det också. Dels så att jag vet att jag kan fixa det men även för att se hur det funkar. Tänker mig uppsatt som Ashley på bilden fast det hängade ska vara vågigt/lockigt. Då slipper jag en tung lugg som kanske kommer irritera mig. Plus att jag passar bra i luggen bakåt. Önskar jag kunde få till snygga mörka ögon, men jag liknar mest en panda när jag försöker och det är ju ingen hit!
18534-4173 

Kommentarer:
Postat av: Fröet

gud vad snyggt. Önskar jag vore bättre på att fixa med håret. Då skulle jag också göra sån frisyr. Kanske får testa. Blir väl att ha i mycket hårspray och inte vara ute när det blåser. ;)

Postat av: G. Camilla

Ja, håret är himla viktigt och lite småjobbigt på nyår tycker jag. är inte så haj på det, men det blir nog vanligt vågigt, uppsättningar känns riskabelt eftersom jag inte kan det så bra. =)

2006-12-29 @ 15:47:52
URL: http://www.gladyscamilla.blogg.se
Postat av: Emmaria

Fröet: vi får väl se hur dte blir på mig bara... Jag är inte ett dugg bra på att fixa, men är det någon gång jag vill försöka så är det till nyår.

G.Camilla: PRecis. Vill göra extra, men ändå inte så att jag måste oroa mig. Kanske slutar med hängde lite vågigt hår bara... Eller snedtofs med ett spänne.. Får se helt enkelt.

2006-12-30 @ 13:53:31
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits