bad day

Usch ingen bra dag idag. Sov dåligt inatt. Svinont i huvudet, ingen energi alls och det helgråa vädret hjälper inte ett dugg. Ikväll ska jag ligga i sängen klockan tio. Måste verkligen få sova ordentligt. Det är såå frustrerande! Och dumt eftersom det påverkar hela min dag om jag inte fått sova tillräckligt.
Återkommer när jag är lite mer sunshine :)

Kommentarer:
Postat av: Sandra

jag hade också en dålig dag idag..
försovde mig, missade tre bussar + att mitt paraply flögiväg i vinden :(

Postat av: Minna

Usch ja, jag vet precis vad du menar!
Sov ap-dåligt natten innan jag skulle börja nya jobbet (nerver månne) och det har ju påverkar hela veckan. Fulsover på tåget hem och sen när det är dags att sova är jag inte särskilt trött (därav detta inlägg klockan 23.57...:) Men jag får ta igen det i helgen (eller när jag dör eller nåt...)

2006-12-05 @ 23:56:49
URL: http://minna.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Sandra: attans. Missade tre bussar? Usch. Ibland går bara allt emot en. Mitt paraply böjde sig i vinden. Stlpinnarna vek sig alltså.. Galet!

Minna: Usch det är segt att inte kunna sova. Speciellt när man är ny på jobbet och vill vara extra bra! Samma här, på eftermiddagen är jag helt slut men efter tio vaknar jag til och är som en lärka fram till ett-två om det vill sig illa... Tänkte ochkså att jag skulle ta igen det, men efter två månader börjar det bara bli riktigt jobbigt!

2006-12-07 @ 15:47:37
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Hans

Det här vädret i vinter är inte bra för humöret. Lite snö så att det blev mer ljus vore *mycket* välkommet för mig.

2007-01-03 @ 13:41:36
URL: http://bloggbilder.wordpress.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits