Under cover

Tittade för första gången på ett helt program av under Cover på tv3. Och jag måste säga att det saknas något. Det känns lite för platt.
Charlotta försöker vara lite bitsk (inte säker på att det är rätt ord, men kommer inte på något bättre) och visar att hon nog gärna vill sätta dit dem. Men det saknas något djup. Hon är och skrapar på ytan men kommer aldrig längre ner än en centimeter.

Okej, det är väl inte min grej att skriva ner något på det här viset, men jag hade hoppats på att det skulle vara bättre. Jag brukar läsa hennes krönikor på Veckorevyns hemsida och gillar henne.
Får ge det något mer program innan jag dissar det.
Och det är av just den här anledningen som jag inte pratat med någon som jag kan bli känslig och reagera fel på. Av anledningen att idag håller jag inte det bitska inom mig utan säger vad jag tänker.
Visst det ska man väl alltid göra, eller ofta, men det finns olika sätt att uttrycka sin åsikter på. Och det sättet som jag vill uttrycka mig på idag är inte ett sätt som skulle gynna mig! Det gäller att tänka ett steg längre.


Kommentarer:
Postat av: bine wsovuxb

incdamv hgxpjrsef vnoxably rquzpgna rkhs zjdhwyl zkcg


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits