En annan dejt

Så har vi då J.
Han imponerade mig vid första mötet, men för varje gång vi sågs, visserligen inte så många men ändå, så sjönk det första intrycket och skrumpnade ihop.

Jag jobbade i en reception och han var bud. Jepp, en klassiker. Han kom och lämnade bud och frågade om jag hade lust att ta en fika. Sådana gester tycker jag om jättemycket och tycktegaranterat att han var värd en chans.
Så vi träffades efter en hel del om och men, framförallt beroende på att jag hade andra personer på g som var mer aktuella.
Det var trevligt, vi snackade om både det ena och andra. Men så börjar han berätta hur nervös han hade varit över att fråga om fikan. Och hur han efteråt hade kallsvettats och i flera dagar efteråt slagit sig för bröstet över hur modig han varit. Visst det stämmer säkerligen, men om man vill charma mig bör man hålla inne med de detaljerna i det tidiga stadet.
Sedan när man brukar tala om den första tiden för att reflektera hur man såg på olika hndelser, då kan detta berättas men absolut inte på första dejten.

När jag avslutade saker och ting med J så lät han syrligt meddela att jag inte gav honom en ordentlig chans. Nej det är klart, den chansen tappade han efter en timma på kafét. 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits