dilemma

På lördag är det som sagt party och jag har två dilemma. Det ena är ju outfit, men det var kanske inte så oväntat... Det andra är present eller inte.
Festen är en förlovnings/inflyttningsfest. Paret i fråga har redan fått förlovningspresent av mig, visserligen har de inte fått någon inflyttningspresent, tror jag... De flyttade in för ganska länge sedan!
Men jag kan inte komma på fest och inte ta med mig något.

Funderar på att antingen köpa en cool kruka med lite speciell/rolig växt i, eller kanske en vas och sätta en blombukett i. Vilket är bäst?
Eller ska jag köpa något helt annat? Jag är så kass just nu på att hitta på några bra grejer...
Eftersom de är ett par blir det lite extra svårt. Köpa något till en tjej är oftast ganska lätt, en kil-present kan också funka. Men till ett par... Vad tusan ska jag köpa?!
Tips mottages med största tacksamhet! :)

Kommentarer:
Postat av: Emma

Det är alltid lika svårt med presenter. Blommor är ju väldigt klassiskt, men samtidigt någonting man ändå inte kan få för mycket av, om man nu inte har väldigt gröna fingrar och får dem att överleva i evigheter :)

Om du vet några affärer där du bor som har kanske lite annorlunda saker så kanske det vore kul att ta en sväng och försöka bli inspirerad och hitta något annorlunda, som de ändå kan ha användning för! :)

Postat av: Emmaria

Jag gillar själv att få blommor, det är ju inte så vanligt att man går och köper det själv.

Bra förslag, ska nog göra det. Eller varför inte en hederlig Lagerhaus tur. Billigt snyggt och enkla grejer som funkar. Jag ska ta med mig ditt tips imorgon då jag tar en sväng på stan! Tack :)

2005-11-30 @ 00:02:44
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Just det, du bor ju i Göteborg, staden med (nästan) oändliga möjligheter. Och ja, blommor är något man sällan vill lägga pengarna på, så ur den synpunkten är det ju perfekt. Men förhoppningsvis är det någon annan som ger dem blommor, om du hittar något annat :)

2005-11-30 @ 01:28:49
URL: http://obey.blogg.se
Postat av: Emmaria

Jo det finns ju affärer för det mesta här, förutom möjligtvis zara då, men jag vill helst ha en idé innan jag går och letar. Annars velar jag bara omkring och hittar inget alls.

Ska försöka hitta på något bättre än blommor, men det är bra att ha det som en reserv! :)

2005-11-30 @ 11:09:20
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits