mycket gjort

Efter jobbet fick jag mycket gjort! Känns alltid bra :)

Gick först ner till H&M för att köpa en halsduk och ett par coola strumpor i present till middagen imorgon.
Väl där ringer mams, hon har tid över innan hon ska åka hem. Av någon märklig anledning har hon börjat åka buss till stan för att åka med paps hem. Galning, en bil som bara står :) Nej, skoja bara det är miljövänligt och ekonomiskt...
Anyhow, hon hade något hon ville g mig och sedan skulle hon visa en mössa som jag kunde köpa i julklapp till min "svägerska". (Bror min är inte gift men hon har varit med så länge nu att det är lättare att kalla henne svägerska!) Fast vi hittade inte mössan så istället köpte jag en ursöt väska! Ska ta en bild på den, varnar eftersom min webcam ger urusla bilder. Men det är bättre än inget...

Sedan gick vi vidare och fortsatte leta efter mössan. När vi hittade den föll den mig inte riktigt i smaken så jag köpte en mössa på H&M med ett par paljetter där framme, stickad. Finns i rosa, naturvit och grå. Svägerskan får en naturvit.

Därefter visade jag mams en väska jag hade hittat som hon kunde köpa till svägerskan. (är det rörigt ;) )Hade lite olika alternativ, men valde en som jag visste varpå rea i en annan butik. Så den fick vänta.

Gick in på de flesta mäns paradis, Clas Ohlsson. Själv förstår jag inte alls förtjusningen, men jag är ju å andra sidan tjej...
Där hittade jag en julklapp till bror min, mycket billigare än jag trott kunna hitta. Så nu är hans julklapp fixad till 2/3.

Så fick vi tid över och begav oss till den andra affären som sålde ut väskan till svägerskan. Väldigt bra och hon kan dessutom byta den om hon inte gillar den. Vad jag gillar kedjor som gör sådant!

Därefter blev det frukt och grönsaks-shopping. Mams försökte tvinga på mig massa chips, kakor och godis. Men inget lockade... Lär nog hamna i mina skåp ändå om jag känner henne rätt.

Så tillsammans med de två baslinnena jag köpte på Mango under lunchen har jag shoppat en del. Men jag har också köpt julklappar vilket känns bra! :)

Kommentarer:
Postat av: Julia

julklappar skulle jag också behöva Börja köpa! =)

Postat av: Emmaria

det kändes faktiskt väldigt skönt att börja stryka grejer på julklappslistan! Tack vare att jag och min bror köper grejer ihop så har jag itne så värst mycket kvar nu faktiskt :)

2005-12-08 @ 22:03:35
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Agust stridberg

mort / tallrik

2005-12-11 @ 12:44:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits