massa grejer

(Seriös rubrik...)


Idag händer det saker. På morgonen nu fick vi ett mail som sade att vi får en ny chef. Så naturligtvis började alla bubbla med en gång. Vissa verkar mer missnöjda än andra, medan några verkar ta det bra.
Bara de inte säger upp mig är jag nöjd. Men nu har jag ju tack och lov mitt avtal som gäller fram till sommaren. Tack tack för det! :)

Ikväll ska jag på någon grej men alla muskler i hela kroppen säger Nej! Jag vill verkligen inte, men jag har ju inte direkt någon plan B. Så istället för att sitta hemma och dega så får jag gå på den här grejen. Någon middag med efterföljande fest... Visst det låter väl inte dumt, men det är snarare människorna. Ibland är jag lite (läs lite med stor dos ironi) skeptisk till folkblandningar. Men det är bara i förväg för sedan då jag träffar dem försöker jag alltid att radera förutbestämda åsikter och ge alla en chans.
Sen beror det ju på hur man umågs med människor också. Olika saker är olika viktiga beroende på när och hur man träffas. Vissa har hela registret, andra har olika delar medan (dessvärre) en tredje grupp inte har något alls...

Oj, nu lät jag inte snäll, men skitsamma. Jag vet hur jag menar och jag vet också att jag alltid ser till att ge folk en chans att visa sitt rätta jag.

Nu ska jag försöka reda ut en faktura medan jag väntar på annonser som ska levereras. Sedan är det dags för posten. Och idag blir det klipp-och-klistra, vykort ska tillverkas!
Mitt jobb är väldigt varierande, det gillar jag. Fast detta är inget jag ser som mitt yrke efter examen, no way Jose.

Kommentarer:
Postat av: Anna

var fick du tag på bilderna på adam brody (fotosessionen?)

Postat av: Emmaria

pinsamt nog minns jag inte... ramlade bara över dme på något vis....

2005-12-17 @ 02:08:11
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits