Klädsel på nyår?

Vad har man på sig på nyårsafton?
Jag har alltid önskat bli inbjuden till en fin tillställning som kräver lång klänning eller coktailstil. Men hittills har det inte hänt. Eller njae, jag har blivit inbjuden till några men tillfället har ofta fallit sig så att det inte blivit av att jag gått av olika anledningar...
Men på lördag är det nyår igen, jag ska inte på någon superfancy tillställning, men...
Just nyår är ett tillfälle då det känns som att man får vara lite overdressed. Fast jag vill ju inte vara för mycket. Å andra sidan är det inget värre än att komma någonstans där folk är ruskigt fixade då man själv inte är det. Känns nästan oartigt...

Vad ska ni ha på er?
Fick så mycket bra tips då jag ställde frågan om mina mörkblåa shorts så jag gör en fortsättning på samma tema! :)

Kommentarer:
Postat av: Hanna

Åh! DE BEROR PÅ VAR DU SKA? f

Postat av: Emmaria

Middag med efterföljande fest hemma hos kompisar... Vet bara inte riktigt nivån på det. Jag har blivit inbjuden av killar och känner inga tjejer så det är ju lite svårt att få reda på klädsel nivån.

2005-12-29 @ 15:43:55
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Hanna

Åh! det beror på vad du ska? En söt liten svart klänning med spets eller kanske en gullig top med rosetter på! Om du inte har något speciellt! Kan du ju alltid dressa upp en plain top med unika smycken! Att ha klänning eller kjol är nog att föredra! :P

2005-12-29 @ 15:45:31
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Hanna

ja, råkade visst skicka innan ja var klar! ;)

2005-12-29 @ 15:49:25
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Det låter bra med antingen klänning eller kjol. Funkar shorts på nyår? Blir antagligen kjol.. Kanske min tulpankjol, med enkel överdel och schyssta smycken. Det lutar nog åt det alternativet.. Eller shorts, eller jag vet inte.. Ska hem och prova lite. Orkar inte vela, skulle vilja ta fram något självklart ur garderoben :) Men det händer sällan... ;)

2005-12-29 @ 16:03:04
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Angelica

Mmmm.... jag tycker nyår är en sånt tillfäller då man ska vara lite extra fin... jag ska i alla fall köra på en svart klänning med två silverspännen på, den funkar alltid.... lycka till!

2005-12-29 @ 16:08:15
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Emmaria

Jo det är ju alltid lite roligare då. Förra året var jag glittrig och dann. VÄldigt nöjd faktiskt, fast jag ångrar fortfarande att jag inte tog på mig kjol! (hade snygga långbyxor)

2005-12-29 @ 16:22:36
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Twinkle

Ja, det är ju alltid snyggt med klänning, kjol eller nåt sånt på nyår, men om jag var du så skulle jag nog ta shorts!! Det är ju så snyggt och kanske ha nån lite "dressy" topp. Jag vill också ha shorts, men har inga som passar på nyår. Blir nog klänning för min del.

2005-12-29 @ 21:29:32
URL: http://twinkle.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag tycker du ska ha din tulpankjol och ett enkelt linne med snygga smycken. Har själv funderat på vad jag ska ha på mig, tycker att man ska vara lite uppklädd på nyår så därför har jag bestämt mig för att ha på mig en kjol jag köpte på Zara för många år sen, fast ha den som klänning. För att den ska sitta snyggt som klänning ska jag ha ett skärp i midjan, vilket är inte bestämt det beror på hur uppklädd jag vill vara, sen enkla smycke om det ens blir några

2005-12-29 @ 22:28:51
URL: http://merci.blogg.se
Postat av: Emma

jag sak ha lite tråkiga kläder på nyår men jag tycker det är rätt snyggt och passar den festen jag ska på: svart kofta med dubbelknäppning(HM) den är rätt v-ringad, svart linnte med lite plajetter vi börsten och helsvart(gina tricot), jeans lee eller hm, skor vet ej och jacka vet ej.. väska louis vuitton. smink brunt, med bruntglitter..hår hoppas jag: utåtbakadfläta i håret och resten lockigt vi får väll se..

2005-12-29 @ 23:10:52
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Emma

oj kanske skrev fel nu när jag läst de andra men du kanske fråga vad man själv skulle ha på sig? jag tycker du ska ha de där linnet med roset på det var snyggt och ett par schyssta jeans..eller annars kör på dina shorts.

2005-12-29 @ 23:12:21
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Emmaria

Emma: det var väl ingen tråkig outfit. Låter jättesnyggt!
Även om jag gillar att klä upp mig känner jag mig sällan lika bekväm i det som i en mer vanlig partyoutfit. A och O för mig är att vara nöjd med min klädsel, då är jag snyggast! :)

Du svarade helt rätt på frågan! Och tack för tipset, gillar verkligen den rosettprydda toppen, vet bara inte vad jag skulle ha nertill... Den var lite svårmatchad. Dessvärre...
Blir nog shorts faktiskt. Tror jag, äh jag ska försöka fixa foto när jag väl bestämt mig :)

2005-12-29 @ 23:32:50
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emmaria

Oj, missade två kommentarer...

Twinkle: Shorts skulle säkert funka bra, det är bara det att alla kanske inte fattar hur snyggt det är... Men shorts och en snygg överdel till ser snyggt ut.. Mmm.. Kan ju toppa det med något snyggt smycke!

Sofia: Ja tulpankjolen är bra. Frågan är om jag har någon bra enkel överdel att matcha med. Har bara bomullstoppar och det känns som en sådär matchning till en fest.
Att använda en snygg kjol som klänning funkar väldigt bra! Jag har en brun kjol med spetskant som jag haft så två gånger, i midjan hade jag vad som en gång var ett långt guldhalsband. Ursnyggt! Ibland kan det vara lika snyggt att köra utan smycken. Låter som du blir riktigt snygg på lördag! :)

2005-12-29 @ 23:37:06
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Lina

jag tycker också du ska köra på tulpankjolen och ett snyggt men enkelt linne till, det blir hur fint som helst. själv ska jag ha svart sidenklänning med rosett vid höften, och ett par sammets kilklacks pumps.

2005-12-29 @ 23:56:49
Postat av: Emmaria

Lina: Det låter supersnyggt!
Tulpankjolen lockar men behöver som sagt hitta ett bra linne som inte ser för vardagsaktiskt ut...

2005-12-30 @ 00:04:47
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag ska vara sjukt piffig! Har hittat en grym cocktailklänning på second hand som jag ska ha på mig. Den är i svart sammet och har lila sidendetaljer. Idag ska jag leta skor!

2005-12-30 @ 12:19:30
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Oh cocktail klänning! Gillar ordet :)
Hoppas du hittar några snygga skor.

2005-12-30 @ 14:31:25
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits