Juldagen

Sov riktigt länge idag, vaknade inte förrän halv ett! Ingen som väckte mig och störde min skönhetssömn :)
Efter en sen frukost och en utdragen process i att duscha och klä på mig var det dags att ge sig ut i det vackra vädret.
Nere vid havet var det vackert som alltid! Trots att det var ca 5 plusgrader bet det i kinderna och jag fick typiska vinter kinder.

Resten av dagen har spenderats som en juldag ska spenderas. Läsa julklappsbok, äta godis och överbliven julmat och se åtminstone en bra film.
Snart har jag läst ut min bok, Jenny S, som är väldigt bra men inte har fångat mig riktigt lika mycket som de tre första av Denise Rudbergs böcker gjorde...
Godis är jag väl sådär bra på att äta, max tio bitar har det blivit. Eftersom jag dessutom håller mig ifrån chokladen så blir det ännu mindre.
Fimlen jag såg var Sahara och den var väldigt bra! Jag var väldigt skeptisk till den länge, men så såg jag en längre trailer för filmen och blev då intresserad. Så när brorsan lämnade en kopia till oss var dte bara att tacka och titta! :)

Hela dagen och även igår har jag haft ont i mina leder, är det någon variant av influensa som spökar? Vet inte.... Men jag hoppas inte. Har precis sådan känsla i huvudet som jag får då feber är på väg.
Skulle inte förvåna mig, blir alltid sjuk runt ledigheter. Hösten har ju varit väldigt hektisk så det är väl egentligen först nu jag slappnar av!

Känner en ro i kroppen som jag saknat, allt känns mysigt och härligt. Julafton kändes väldigt konstig med bara familjen och farmor/far och mormor. För övrigt var mormor hur snurrig som helst, grät för att hon saknade morfar och det var ganska jobbigt faktiskt. Sedan hade hon så ont i benet också..

Nu blir det snart sängdags, ska bara läsa de sista 80 sidorna av Jenny S först. Sedan har jag två till böcker och en stor hög med tidningar som jag int ehunnit läsa ännu.
Vad hände, när fick jag så lite tid att hinna med allt?
Visst har jag kännt mig stressad av pressen i över ett och ett halvt år, men innan har jag alltid haft tid att kunna få möjligheten att slappna av med jämna mellanrum!

Kommentarer:
Postat av: Maria

Hej! Jag har också läst alla böcker av Denise Rudberg och alla är super tycker jag!

Ha det bra!

2005-12-26 @ 00:04:34
Postat av: Emmaria

Ja de är underbara, synd bara att detta är den sista som finns ute!
Ha det gott :)

Postat av: Storasystern

Kanske är det bloggen som tar för mycket tid. ;-)

2005-12-26 @ 08:27:46
URL: http://storasysterns.blogspot.com
Postat av: Maja

Jag har inte läst en enda bok av Denise Rudberg, men det kanske jag borde?

2005-12-26 @ 16:26:02
URL: http://www.majawallin.blogg.se
Postat av: Emmaria

Storasystern: nej det tror jag faktiskt inte, har alltid spenderat motsvarande tid framför datorn. Innan blaj-surfade jag bara... :)

Maja: Ja det tycker jag absolut att du borde! De är grymma! Om man gillar den genren vill säga och det gör jag. Ruskigt bra är de så gör ett försök med en bok. :)

2005-12-26 @ 17:13:35
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits