another day

Idag var jag uppe i tid, men sedan missade jag en buss och en vagn så jag blev sen ändå... Förstår inte vad som hänt med mig!
Känner mig mer utvilad idag, behövde nog sova ordentligt, tack vare min eftermiddags-tupplur.

På lunchen idag ska jag köpa present, kolla efter julklapp till min bror och prova ett par byxor jag såg igår. De var supersnygg, morotsmodell som jag letat efter. KOm på att jag nog visst kan ha det till tex jobbet. Det beror ju helt på vad jag har upptill! Om jag har sådana byxor, stövletter (om de passar...) och skjorta/kavaj/snygg tröja/kofta till. Det blir ju mer nedklätt om jag har munkjacka till. Hoppas de sitter bra nu bara! Eftersom jag kommer få pengar i stället för klappar av farmor&farfar tänkte jag köpa byxorna för de pengarna :)
Bara de nu sitter snyggt också! Tidigare när jag provat sådana, men i fel storlek har rumpan kännts enorm. men det är nog bara min egna uppfattning, för så stor är den väl inte... eller?!

Idag är det lite folk på jobbet, tänk vad det märks snabbt! Funderar på att ta en sväng förbi utförsäljningen av lite kläder idag. Igår var det sådär bra, men de fyller tydligen på hela tiden..

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits